diumenge, 26 de desembre del 2010

L'Oscar i la Clàudia, uns propietaris afortunats

En un anterior post, parlàvem del Murri, un gosset negre i foc que viu amb l'Oscar, la Clàudia i la Greta (border collie). Doncs bé, avui, dia de Sant Esteve, hem pogut probar per primera vegada en Murri amb les ovelles.
Els primers encontres són molt interessants, pots veure quina genètica porta el gos, les virtuts i els defectes sense que l'ensinistrament els hagi pogut enmascarar. De cara a un criador és molt interessant, pots comprobar si les prediccions  es compleixen o no.
Amb els nervis a flor de pell, hem vist com en Murri ha fet gal.la d'unes aptituts més que excel.lents. Cua baixa, motivació constant i molta serenitat és el que demostrat tota l'estona aquesta futura promesa. Fa temps que tenim clar que hem de buscar els gossos més equilibrats possibles, que puguin gestionar emocionalment les diferents situacions que la vida et posa davant. El treball amb ramat et permet posar a proba i veure totes aquestes aptituts.
Bé, deixem aquest post per avuí, podriem estar molta estona babejant després del què hem vist aquest matí fred però assolejat! Tan sols desitgem poder continuar aquesta bonica història i que en Murri esdevingui un gran gos de ramat.
En resum, l'Oscar i la Clàudia són dos propietaris afortunats!!!!


Els primers moments........


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada